Ilmo Ylönen Oy

Etelä-Savo, Kangasniemi 9-10 Työntekijää
Yritykset / Ilmo Ylönen Oy

Ilmo Ylönen Oy

Ilmo Ylönen Oy kuuluu yritysryppääseen, johon kuuluvat myös Kuljetus R. Ikonen Oy ja Puulan Kone Oy. Vuonna 2022 yritykset työllistivät 40 henkilöä ja yhteenlaskettu liikevaihto oli yli 6 miljoonaa euroa.

Ilmo Ylönen Oy on keskittynyt raakapuun kuljetuksiin, Kuljetus R. Ikonen Oy säiliöautoliikenteeseen ja Puulan Kone Oy toimii autokorjaamo- ja liikenneasematoimialalla.

Ilmo Ylönen Oy ja Puulan Kone Oy on perustettu vuonna 1974, toimintaa on jo kolmannessa sukupolvessa. Kuljetus R. Ikonen Oy on jo toisen sukupolven omistuksessa oleva, vuonna 1996 perustettu, yritys.

Kuljettajamme edustavat alan terävintä kärkeä. Viranomaisvaatimusten mukaisten ammattipätevyyskoulutusten lisäksi järjestämme omia koulutuspäiviä, joissa keskiössä ovat turvallisuus ja tehokkuus. Koulutuksia varten olemme hakeneet myös Traficomin koulutuskeskusluvan, joten voimme pääasiassa kouluttaa kuljettajamme itse, mutta käytämme myös ulkopuolisia ammattitaitoisia kouluttajia.

Meistä sanottua

Yhtään itseä kehumatta, useat kuljettajamme ovat sanoneet, etteivät ole koskaan olleet näin hyvällä työnantajalla töissä.

Asiakkaamme pitävät meitä luotettavana kumppanina usealla eri liiketoiminta-alueella.

Tarjoamme myös työntekijöillemme laajat henkilökuntaetuudet, kuten liikunta- ja hyvinvointiedun sekä kattavan vakuutusturvan.

Takaisin ylös