Yritykset

Metsä Groupin sopimusyritykset tarjoavat työpaikkoja osaaville metsäalan ammattilaisille. Tutustu metsäalan yrityksiin ympäri Suomen.

  • Sijainti

Forest-Linna Oy

Saarijärvi, Keski-Suomi

Toimimme metsässä neljällä ketjulla, yhdellä combikoneella ja yhdellä kaivinkoneella. Käytössä on myös kaksi siirto-autoa.

Yrityksemme perustettiin vuonna 1958, Esko Kärkkäisen aloittaessa puutavara-autoilijana. Vuonna 1981 yrityksen vetovastuu siirtyi Vesa ja Tuomo Kärkkäiselle. Tuolloin alkoi myös lavettikuljetus­palvelumme. Toiminta laajentui v. 1993, kun koneellinen puunkorjuu aloitettiin yhdellä koneketjulla. Vuodesta 2003 toiminta on jatkunut Forest-Linna nimellä Tuomo Kärkkäisen jäätyä pois ja Riitta Kärkkäisen tultua toiseksi omistajaksi. Forest-Linnan kolmas sukupolvi tuli mukaan yritykseen vuonna 2017, kun Riitta ja Vesa Kärkkäisen pojat, Juho ja Teemu Kärkkäinen, aloittivat yrittäjinä.

Papinaho Oy

Keuruu, Keski-Suomi

Papinaho Oy on jo vuonna 1955 perustettu monipuolisia kuljetuspalveluita tarjoava perheyritys. Papinaho Oy:n päätoimiala on puutavaran ja energiapuun kuljetukset läntisen Keski-Suomen alueella. Tällä hetkellä puunkuljetuspalveluita tuotetaan 12 ajoneuvoyhdistelmällä. Yrityksen ammattiylpeä joukko koostuu tällä hetkellä noin 25 kuljetusalan ammattilaisesta. Huumori on iso osa arkea, mutta työ tehdään tosissaan – laadusta tinkimättä ja ympäristöasiat huomioiden.

Konemetsä oy

Rovaniemi, Lappi

Yrityksemme on 60 v vanha perheyritys ja toimimme Rovaniemen ympäristössä. Haluamme työntekijöiden viihtyvän meillä, ja siksi pyrimme mahdollistamaan erilaiset tavat tehdä työtä. Työssä kehittyminen on meille tärkeää, uutta tulee koko ajan ja sen omaksuminen on keskiössä työssämme. Pyrimme saavuttamaan meille asetetut tavoitteet ja siksi toivomme myös työntekijöiltämme tavoitteellisuutta. Haluamme tehdä työmme laatu edellä. Koska olemme perheyritys,  ilmapiirimme on myös rento ja maanläheinen.

Veljekset Vähämäki Oy

Töysä, Etelä-Pohjanmaa

Suoritamme puutavaran kuljetusta pääsääntöisesti Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Suomen alueella useilla yksiköillä. Panostamme luotettavaan ja laadukkaaseen palveluun. Metsä Groupin kanssa yhteistyötä on tehty yhtiömme alkuajoilta 60 luvun puolivälistä lähtien.

Veljekset Hokkanen Oy

Kangasniemi, Etelä-Savo

Veljekset Hokkanen Oy on 30-vuotias metsäkoneyritys, joka toimii Etelä-Savossa Kangasniemellä, Mikkelissä, Pieksämäellä sekä osassa Hirvensalmea. Käytössämme on nykyaikaista puunkorjuu- ja maanmuokkauksen kalustoa sekä lauttakalustoa Puulan saaripuunkorjuuta varten. Toimintamme perustuu vastuullisuuteen ja kestävän kehityksen periaatteisiin. Asiakkaitamme ovat UPM Metsä ja Metsä Group. Tarjoamme heille puunkorjuuta, joka sisältää suunnittelun ja toteutuksen sekä maanmuokkauksen.

Ylijoki Metsäenergia Oy

Ylöjärvi, Pirkanmaa

Ylijoki Metsäenergia Oy on suomalainen yritys, joka erikoistuu metsäenergian tuotantoon ja jakeluun. Toimintamme ytimessä ovat haketuspalvelut ja biopolttoaineiden kuljetukset, joita tarjoamme energiateollisuudelle, mekaaniselle metsäteollisuudelle ja kierrätyslaitoksille.

Työllistämme 70 ammattitaitoista työntekijää, jotka ovat sitoutuneita tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuista ja ympäristöystävällistä palvelua. Yrityksemme arvot perustuvat kestävään kehitykseen, luotettavuuteen ja jatkuvaan parantamiseen.

Metsä Hallio Oy

Rauma, Satakunta

Metsä Hallio Oy tuottaa puunkorjuu- sekä metsänhoitopalveluita kokonaisvaltaisesti Satakunnan ja Varsinais-Suomen maakunnissa sekä välillisesti myös ympäri Suomea. Perheyrityksen kotipaikka nykyaikaisine toimitiloineen sijaitsee Raumalla. Meille metsänomistajan omaisuudesta huolehtiminen on kunnia asia. Yrityksemme työllistää osaavia ja ammattitaitoisia kuljettajia, toimihenkilöitä sekä osayrittäjiä. Pyrimme olemaan vahva ja luotettava sekä kasvuhaluinen kumppani.

Metsärahti Kivimäki Oy

Kankaanpää, Satakunta

Yhteistyö Metsä Groupin kanssa on alkanut jo 1990-luvun lopulla ja sukupolvenvaihdoksen myötä Metsärahti Kivimäki Oy on kuljettanut puutavaraa vuodesta 2006 lähtien. Toimimme Satakunnan alueella neljän yhdistelmän voimin. Toimintamme perustuu luotettavuuteen, joustavuuteen ja asiakkaan tarpeiden täyttämiseen.

Heinäveden Koneurakointi Oy

Heinävesi, Pohjois-Karjala

Heinäveden Koneurakointi tuottaa metsäkoneurakointia, maanmuokkausta ja raskaankaluston huoltoa ammattitaidolla ja joustavasti Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueella. Käytössä nykyaikainen ja moderni kalusto. Toiminta on jatkunut jo miltei 60 vuotta ja mukaan on kasvamassa jo 4 sukupolvi. Se kertoo pitkäjänteisestä työstä metsän ja luonnon hyväksi.

Koneurakointi Jameko Oy

Janakkala, Kanta-Häme

Koneurakointi Jameko Oy on vuonna 2000 perustettu kolmen veljeksen omistama perheyritys Janakkalan Tervakoskelta. Jameko tarjoaa koneellista puunkorjuuta sekä metsämaan muokkauspalveluita kattavasti pääosin Kanta-Hämeen alueella.

Sekera Oy

Joensuu, Pohjois-Karjala

Sekera Oy on erikoistunut metsäenergian urakointiin. Yritys on perustettu vuonna 2011 ja toimimme pääosin Itä-Suomen alueella.

Hakkuuhaukat Oy

Hamina, Kymenlaakso

Hakkuuhaukat Oy on vuonna 2009 perustettu koneellista puunkorjuuta harjoittava perheyritys. Kokemusta puunkorjuusta ja yhteystyöstä Metsä Groupin kanssa perheellämme on jo yli 40 vuoden ajalta.

Metsäpalvelu Hiekkala Oy

Äänekoski, Keski-Suomi

Metsäpalvelu Hiekkala Oy on vuonna 1978 perustettu metsäalan yritys. Metsä Groupin kanssa yhteistyössä olemme toimineet jo lähes 40 vuoden ajan. Toimiva konekanta ja ammattitaitoinen, kokenut henkilökunta takaavat työn laadun.

Suupohjan Konehakkuu Oy

Kurikka, Etelä-Pohjanmaa

Suupohjan Konehakkuu Oy toimii Suupohjan alueella Etelä-Pohjanmaalla, ja on tehnyt metsäkoneurakointia vuodesta 1988. Yritys toimii Metsä Groupin alueurakoitsijana. Palveluja täydentävät alihankintayritykset, joissa on kolme motoketjua. Suupohjan Konehakkuulla on vakituisessa, kokoaikaisessa työsuhteessa 9-10 henkilöä.

Lohilahden Metsätyö Oy

Sulkava, Etelä-Savo

Urakoimme yhdellä korjuuketjulla Etelä-Savon metsissä. Koneet pyörivät pääasiassa kahdessa vuorossa.

Mantsinen Group Ltd Oy

Rauma, Satakunta

Mantsinen Group Ltd Oy on kansainvälinen perheyritys, jolla on vahvat paikalliset pohjoiskarjalaiset juuret. Toimintamme jakautuu kahteen eri liiketoimintayksikköön: materiaalinkäsittelykoneiden ja työlaitteiden valmistukseen sekä logistiikkapalveluihin.

Mantsinen Group Ltd Oy

Äänekoski, Keski-Suomi

Mantsinen Group Ltd Oy on kansainvälinen perheyritys, jolla on vahvat paikalliset pohjoiskarjalaiset juuret. Toimintamme jakautuu kahteen eri liiketoimintayksikköön: materiaalinkäsittelykoneiden ja työlaitteiden valmistukseen sekä logistiikkapalveluihin.

Åkeri Johan Antfolk

Närpes, Pohjanmaa

Kuljetamme puutavaraa Närpiön ja Kristiinankaupungin alueelta kolmella yhdistelmällä. Olemme perheyritys, joka on toiminut vuodesta 1957. Yhteistyömme Metsä Groupin kanssa alkoi jo 1960-luvun lopussa. Pidämme kalustot aina siistinä ja vaihdamme kalustot säännöllisesti. 

Pohjaset Oy

Keminmaa, Lappi

Pohjaset-konserni on 68-vuotias, kasvava perheyritys, jossa kokonaisuudessaan työskentelee yli 150 henkilöä. Konsernin toiminta-alue kattaa suuren osan Suomesta ja Pohjois-Ruotsin. Toimipisteemme sijaitsevat Keminmaassa, Kemissä, Torniossa, Oulussa, Rovaniemellä, Kemijärvellä, Kolarissa ja Ruotsin Bodenissa.

Viljo Vehviläinen Oy

Hankasalmi, Keski-Suomi

Viljo Vehviläinen Oy on hankasalmelainen perheyritys. Olemme tehneet Metsä Groupin kanssa yhteistyötä vuodesta 1973.

Kuljetus Rekar Oy

Evijärvi, Etelä-Pohjanmaa

Kuljetus Rekar Oy on Evijärvellä toimiva puunkuljetusyritys. Yhteistyömme Metsä Groupin on alkanut 1970- luvulla. Yrityksessä työskentelee vakituisesti kolme työntekijää ja yrityksellä on kaksi puutavarayhdistelmää. Tärkeitä arvoja työssämme ovat muun muassa vastuullisuus, toiminnan suunnitelmallisuus ja kannattavuus sekä asiakastyytyväisyys. Työnantajina meille on tärkeää, että työntekijät viihtyisivät ja kokisivat työilmapiirin hyvänä.

Metsäpalvelu Pelttari Oy

Tottijärvi, Pirkanmaa

Metsäpalvelu Pelttari Oy on paikallinen, laadukasta työnjälkeä arvostava perheyritys.

Metsäkone Pirinen Oy

Siikajoki, Pohjois-Pohjanmaa

Metsäkone Pirinen Oy on vuonna 1998 perustettu puunkorjuupalveluja tuottava yritys. Konekalustomme koostuu viidesta korjuuketjusta John Deeren ja Ponssen metsäkoneita. Yrityksemme tavoitteena on tuottaa parasta laatua ja asiakaskokemusta puunkorjuussa alueellamme.

Metsäkone Jauhiaiset Oy

Iisalmi, Pohjois-Savo

Metsäkone Jauhiaiset Oy tarjoaa puunkorjuupalvelua laadukkaasti nykyaikaisella kalustolla. Henkilöstömme on ammattitaitoista. Toimimme pääasiassa Ylä-Savon alueella.

Kuljetus Timo Salo Oy

Nastola, Päijät-Häme

Kuljetus Timo Salo Oy on nastolalainen kuljetusliike, joka kuljettaa turvallisesti ja luotettavasti pitkien perinteiden velvoittamana. Ajamme raakapuuta sekä hoidamme elementti- ja erikoiskuljetukset. Meillä on monipuolinen kalusto ja osaava henkilöstö. Huolehdimme sekä henkilökunnasta että kalustosta. Pidämme minkä lupaamme.

Wattiway Oy

Jämijärvi, Satakunta

Wattiway Oy on kasvava ja kehittyvä vuonna 2012 perustettu yritys, joka tarjoaa monipuolisia palveluitaan erityisesti Länsi-Suomen alueella. Kaikkea toimintaa ohjaa tavoite tuottaa luotettavaa, laadukasta ja joustavaa palvelua. Henkilökunta on ammatillisesti pätevää ja sitä koulutetaan koko ajan tarpeen mukaan.

Metsäkuljetus Kurula ky

Ikaalinen, Pirkanmaa

Metsäkuljetus Kurula ky on perinteikäs perheyritys, jonka juuret yltävät 60-luvulle. Tarjoamme puunkorjuuta nykyaikaisella kalustolla ja puutavaran jatkokuljetusta.

Orpe Kuljetus Oy

Kouvola, Kymenlaakso

Orpe Kuljetus kuljettaa raakapuuta pääosin Kaakon kulmalla ja Päijät-Hämeessä. Yrityksellä on 15 autoa, ja kuljettajakaarti koostuu miehistä ja naisista. Vanhempi väki eläköityy, ja tilalle tarvitaan uusia kuljettajia.

Metsätyö Konola Oy

Pyhäntä, Pohjois-Pohjanmaa

Yrityksen toimialana on koneellinen puunkorjuu Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa. Käytössämme on Ponssen metsäkoneet. Arvostamme vahvaa osaamista niin metsäkoneiden käytöstä kuin niiden huollosta.

Autoyhtiö Peuralahti Oy

Isojoki, Etelä-Pohjanmaa

Yhteistyötä Metsä Groupin kanssa vuodesta 1964.

Veljekset Hannonen Oy

Kitee, Pohjois-Karjala

Veljekset Hannonen Oy toimii Keski-Karjalan alueella kuljettaen raakapuuta metsästä tehtaille. Toimipaikkamme sijaitsee Kiteen Tolosenmäessä, jossa puutavara-autojen huolto- ja pesuhalli sekä puuterminaali ovat. Nykyaikaisen ja toimivan kaluston avulla pyrimme hyvään toimitusvarmuuteen ja tehokkuuteen, turvallisuutta unohtamatta.

Metsä Majoinen Oy

Rääkkylä, Pohjois-Karjala

Metsä Majoinen Oy on koneelliseen puunkorjuuseen keskittynyt yritys Pohjois-Karjalasta Rääkkylästä. Toimimme Keski-Karjalan alueella 19 metsäalan ammattilaisen voimin. Yrityksemme juuret juontavat jo yli neljän vuosikymmenen taakse.

Tarkkalan Kuljetus Oy

Riihimäki, Kanta-Häme

Tarkkala Kuljetus Oy on vuonna 1951 perustettu perheyhtiö, joka tarjoaa luotettavia logistiikkapalveluja metsä- ja energiateollisuudelle. Vakaa, vastuullinen ja tulevaisuuteen suuntautunut Tarkkala toimii nykyään kolmannessa sukupolvessa.

Metsäkoneurakointi Huttunen Oy

Enonkoski, Etelä-Savo

Metsäkoneurakointi Huttunen Oy on vuonna 2010 perustettu metsäalan koneyritys, jonka palveluihin kuuluvat puunkorjuu, metsänhoito, maanmuokkaus ja lumityöt.

Velj. Vartiamäki Oy

Alavus, Etelä-Pohjanmaa

Velj. Vartiamäki Oy on perinteikäs kuljetusyritys. Toimimme pääosin Alavuden, Peräseinäjoen ja Virtain sekä koko Länsi-Suomen ja Pohjois-Pirkanmaan alueella.

Motoajo Oy

Nurmes, Pohjois-Karjala

Motoajo Oy on vastuullinen, asiakaslähtöinen ja innovatiivinen metsäkoneurakointiyritys, joka on toiminut alalla jo vuosikymmeniä.

Team Juntunen Oy

Siikalatva, Pohjois-Pohjanmaa

Team Juntunen Oy on Heikki ja Mari Juntusen vuonna 2006 perustama monialainen yritys. Sana “moniosaaja” logon yhteydessä ei ole ihan tuulesta temmattu, sillä yritys tarjoaa asiakkailleen monipuoliset kuljetuksen, turve- ja maansiirtourakoinnin sekä konepajan palvelut.

Kuljetusliike Juhani Tuominen Oy ja Metsä-Tuominen Oy ovat samalla omistajapohjalla toimivia perheyrityksiä, jotka yhdessä tarjoavat metsäyhtiöille puun kokonaisurakointia kannoilta tehtaille. Toimipaikkamme ja ajanmukaiset huoltohallimme sijaitsevat Orivedellä. Päätoimialueemme on Pirkanmaa.

Metsä-Multia Oy

Multia, Keski-Suomi

Metsä-Multia on puunkorjuupalveluita tuottava yritys keskisessä Suomessa. Meidät tunnetaan kokonaisvaltaisesta palvelusta, toimitusvarmuudesta ja vuosikymmenten mittaisesta historiasta. Työllistämme mittavan joukkueen metsäalan terävimpiä ammattilaisia.

Kuljetus Tii-Sik Oy

Imatra, Etelä-Karjala

Kuljetus Tii-Sik Oy on Antti Tiippanan ja Rauno Sikiön vuonna 1995 perustama kuljetusyritys. Kuljetamme pääasiassa raakapuuta yrityksille ja yksityisille.

Ilmo Ylönen Oy

Kangasniemi, Etelä-Savo

Ilmo Ylönen Oy kuuluu yritysryppääseen, johon kuuluvat myös Kuljetus R. Ikonen Oy ja Puulan Kone Oy. Vuonna 2022 yritykset työllistivät 40 henkilöä ja yhteenlaskettu liikevaihto oli yli 6 miljoonaa euroa.

Niclas Hautanen KB

Vörå, Pohjanmaa

Yrityksemme on toiminut Metsä Groupin yhteistyökumpanina 12 vuotta. Olemme kasvava yritys, joka tarvitsee koko ajan lisää työvoimaa. Toimialueemme on Vaasan ja Lohjan piiri.

Plus Trading Oy

Kuopio, Pohjois-Savo

Plus Trading Oy tuottaa monipuolisia, luotettavia, kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä kuljetuspalveluja ja materiaalin käsittelypalveluja. Kalusto rakennetaan aina viimeisintä ympäristöystävällistä tekniikkaa hyödyntäen. Palveluita tuotetaan pääasiassa Suomessa.

Raukone Oy

Maula, Lappi

Raukone Oy on perustettu vuonna 2011. Lapissa sijaitseva yritys tarjoaa puutavara- ja rahtikuljetuksia. Puutavaraa he kuljettavat Etelä-Lapissa ja rahtia koko Suomessa.

Takaisin ylös