Yritykset

Metsä Groupin sopimusyritykset tarjoavat työpaikkoja osaaville metsäalan ammattilaisille. Tutustu metsäalan yrityksiin ympäri Suomen.

  • Sijainti

Pohjaset Oy

Keminmaa, Lappi

Pohjaset-konserni on 68-vuotias, kasvava perheyritys, jossa kokonaisuudessaan työskentelee yli 150 henkilöä. Konsernin toiminta-alue kattaa suuren osan Suomesta ja Pohjois-Ruotsin. Toimipisteemme sijaitsevat Keminmaassa, Kemissä, Torniossa, Oulussa, Rovaniemellä, Kemijärvellä, Kolarissa ja Ruotsin Bodenissa.

Viljo Vehviläinen Oy

Hankasalmi, Keski-Suomi

Viljo Vehviläinen Oy on hankasalmelainen perheyritys. Olemme tehneet Metsä Groupin kanssa yhteistyötä vuodesta 1973.

Kuljetus Rekar Oy

Evijärvi, Etelä-Pohjanmaa

Kuljetus Rekar Oy on Evijärvellä toimiva puunkuljetusyritys. Yhteistyömme Metsä Groupin on alkanut 1970- luvulla. Yrityksessä työskentelee vakituisesti kolme työntekijää ja yrityksellä on kaksi puutavarayhdistelmää. Tärkeitä arvoja työssämme ovat muun muassa vastuullisuus, toiminnan suunnitelmallisuus ja kannattavuus sekä asiakastyytyväisyys. Työnantajina meille on tärkeää, että työntekijät viihtyisivät ja kokisivat työilmapiirin hyvänä.

Metsäpalvelu Pelttari Oy

Tottijärvi, Pirkanmaa

Metsäpalvelu Pelttari Oy on paikallinen, laadukasta työnjälkeä arvostava perheyritys.

Metsäkone Pirinen Oy

Siikajoki, Pohjois-Pohjanmaa

Metsäkone Pirinen Oy on vuonna 1998 perustettu puunkorjuupalveluja tuottava yritys. Konekalustomme koostuu viidesta korjuuketjusta John Deeren ja Ponssen metsäkoneita. Yrityksemme tavoitteena on tuottaa parasta laatua ja asiakaskokemusta puunkorjuussa alueellamme.

Metsäkone Jauhiaiset Oy

Iisalmi, Pohjois-Savo

Metsäkone Jauhiaiset Oy tarjoaa puunkorjuupalvelua laadukkaasti nykyaikaisella kalustolla. Henkilöstömme on ammattitaitoista. Toimimme pääasiassa Ylä-Savon alueella.

Kuljetus Timo Salo Oy

Nastola, Päijät-Häme

Kuljetus Timo Salo Oy on nastolalainen kuljetusliike, joka kuljettaa turvallisesti ja luotettavasti pitkien perinteiden velvoittamana. Ajamme raakapuuta sekä hoidamme elementti- ja erikoiskuljetukset. Meillä on monipuolinen kalusto ja osaava henkilöstö. Huolehdimme sekä henkilökunnasta että kalustosta. Pidämme minkä lupaamme.

Wattiway Oy

Jämijärvi, Satakunta

Wattiway Oy on kasvava ja kehittyvä vuonna 2012 perustettu yritys, joka tarjoaa monipuolisia palveluitaan erityisesti Länsi-Suomen alueella. Kaikkea toimintaa ohjaa tavoite tuottaa luotettavaa, laadukasta ja joustavaa palvelua. Henkilökunta on ammatillisesti pätevää ja sitä koulutetaan koko ajan tarpeen mukaan.

Metsäkuljetus Kurula ky

Ikaalinen, Pirkanmaa

Metsäkuljetus Kurula ky on perinteikäs perheyritys, jonka juuret yltävät 60-luvulle. Tarjoamme puunkorjuuta nykyaikaisella kalustolla ja puutavaran jatkokuljetusta.

Orpe Kuljetus Oy

Kouvola, Kymenlaakso

Orpe Kuljetus kuljettaa raakapuuta pääosin Kaakon kulmalla ja Päijät-Hämeessä. Yrityksellä on 15 autoa, ja kuljettajakaarti koostuu miehistä ja naisista. Vanhempi väki eläköityy, ja tilalle tarvitaan uusia kuljettajia.

Metsätyö Konola Oy

Pyhäntä, Pohjois-Pohjanmaa

Yrityksen toimialana on koneellinen puunkorjuu Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa. Käytössämme on Ponssen metsäkoneet. Arvostamme vahvaa osaamista niin metsäkoneiden käytöstä kuin niiden huollosta.

Autoyhtiö Peuralahti Oy

Isojoki, Etelä-Pohjanmaa

Yhteistyötä Metsä Groupin kanssa vuodesta 1964.

Veljekset Hannonen Oy

Kitee, Pohjois-Karjala

Veljekset Hannonen Oy toimii Keski-Karjalan alueella kuljettaen raakapuuta metsästä tehtaille. Toimipaikkamme sijaitsee Kiteen Tolosenmäessä, jossa puutavara-autojen huolto- ja pesuhalli sekä puuterminaali ovat. Nykyaikaisen ja toimivan kaluston avulla pyrimme hyvään toimitusvarmuuteen ja tehokkuuteen, turvallisuutta unohtamatta.

Metsä Majoinen Oy

Rääkkylä, Pohjois-Karjala

Metsä Majoinen Oy on koneelliseen puunkorjuuseen keskittynyt yritys Pohjois-Karjalasta Rääkkylästä. Toimimme Keski-Karjalan alueella 19 metsäalan ammattilaisen voimin. Yrityksemme juuret juontavat jo yli neljän vuosikymmenen taakse.

Tarkkalan Kuljetus Oy

Riihimäki, Kanta-Häme

Tarkkala Kuljetus Oy on vuonna 1951 perustettu perheyhtiö, joka tarjoaa luotettavia logistiikkapalveluja metsä- ja energiateollisuudelle. Vakaa, vastuullinen ja tulevaisuuteen suuntautunut Tarkkala toimii nykyään kolmannessa sukupolvessa.

Metsäkoneurakointi Huttunen Oy

Enonkoski, Etelä-Savo

Metsäkoneurakointi Huttunen Oy on vuonna 2010 perustettu metsäalan koneyritys, jonka palveluihin kuuluvat puunkorjuu, metsänhoito, maanmuokkaus ja lumityöt.

Velj. Vartiamäki Oy

Alavus, Etelä-Pohjanmaa

Velj. Vartiamäki Oy on perinteikäs kuljetusyritys. Toimimme pääosin Alavuden, Peräseinäjoen ja Virtain sekä koko Länsi-Suomen ja Pohjois-Pirkanmaan alueella.

Motoajo Oy

Nurmes, Pohjois-Karjala

Motoajo Oy on vastuullinen, asiakaslähtöinen ja innovatiivinen metsäkoneurakointiyritys, joka on toiminut alalla jo vuosikymmeniä.

Team Juntunen Oy

Siikalatva, Pohjois-Pohjanmaa

Team Juntunen Oy on Heikki ja Mari Juntusen vuonna 2006 perustama monialainen yritys. Sana “moniosaaja” logon yhteydessä ei ole ihan tuulesta temmattu, sillä yritys tarjoaa asiakkailleen monipuoliset kuljetuksen, turve- ja maansiirtourakoinnin sekä konepajan palvelut.

Kuljetusliike Juhani Tuominen Oy ja Metsä-Tuominen Oy ovat samalla omistajapohjalla toimivia perheyrityksiä, jotka yhdessä tarjoavat metsäyhtiöille puun kokonaisurakointia kannoilta tehtaille. Toimipaikkamme ja ajanmukaiset huoltohallimme sijaitsevat Orivedellä. Päätoimialueemme on Pirkanmaa.

Metsä-Multia Oy

Multia, Keski-Suomi

Metsä-Multia on puunkorjuupalveluita tuottava yritys keskisessä Suomessa. Meidät tunnetaan kokonaisvaltaisesta palvelusta, toimitusvarmuudesta ja vuosikymmenten mittaisesta historiasta. Työllistämme mittavan joukkueen metsäalan terävimpiä ammattilaisia.

Kuljetus Tii-Sik Oy

Imatra, Etelä-Karjala

Kuljetus Tii-Sik Oy on Antti Tiippanan ja Rauno Sikiön vuonna 1995 perustama kuljetusyritys. Kuljetamme pääasiassa raakapuuta yrityksille ja yksityisille.

Ilmo Ylönen Oy

Kangasniemi, Etelä-Savo

Ilmo Ylönen Oy kuuluu yritysryppääseen, johon kuuluvat myös Kuljetus R. Ikonen Oy ja Puulan Kone Oy. Vuonna 2022 yritykset työllistivät 40 henkilöä ja yhteenlaskettu liikevaihto oli yli 6 miljoonaa euroa.

Niclas Hautanen KB

Vörå, Pohjanmaa

Yrityksemme on toiminut Metsä Groupin yhteistyökumpanina 12 vuotta. Olemme kasvava yritys, joka tarvitsee koko ajan lisää työvoimaa. Toimialueemme on Vaasan ja Lohjan piiri.

Plus Trading Oy

Kuopio, Pohjois-Savo

Plus Trading Oy tuottaa monipuolisia, luotettavia, kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä kuljetuspalveluja ja materiaalin käsittelypalveluja. Kalusto rakennetaan aina viimeisintä ympäristöystävällistä tekniikkaa hyödyntäen. Palveluita tuotetaan pääasiassa Suomessa.

Raukone Oy

Maula, Lappi

Raukone Oy on perustettu vuonna 2011. Lapissa sijaitseva yritys tarjoaa puutavara- ja rahtikuljetuksia. Puutavaraa he kuljettavat Etelä-Lapissa ja rahtia koko Suomessa.

Takaisin ylös