Kuljetusliike Juhani Tuominen Oy

Pirkanmaa, Orivesi 65 Työntekijää
Yritykset / Kuljetusliike Juhani Tuominen Oy

Kuljetusliike Juhani Tuominen Oy

Kuljetusliike Juhani Tuominen Oy ja Metsä-Tuominen Oy ovat samalla omistajapohjalla toimivia perheyrityksiä, jotka yhdessä tarjoavat metsäyhtiöille puun kokonaisurakointia kannoilta tehtaille. Toimipaikkamme ja ajanmukaiset huoltohallimme sijaitsevat Orivedellä. Päätoimialueemme on Pirkanmaa.

Kuljetusliike Juhani Tuominen Oy vastaa pyöreän puun maantiekuljetuksesta. Vuosittainen ajosuoritteemme on noin 800 000 m3.

Metsä-Tuominen Oy vastaa puun hakkuusta, lähikuljetuksesta ja maanmuokkauksesta. Vuosittainen korjuumäärämme on noin 600 000 m3.

Meistä sanottua

Kehitämme jatkuvasti toimintojamme, jotta voimme täyttää metsäyhtiöiden ja metsänomistajien vaatimukset parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikessa toiminnassa pidämme huolta ympäristöstä, vesien, ilman ja maaperän suojelusta. Pyrimme säästävään luonnonvarojen käyttöön käyttämällä ympäristöturvallista kalustoa tehokkaasti ja huolehtimalla henkilöstömme ympäristötietoisuudesta ja koulutuksesta.

Vastuullinen tehtävämme on huolehtia metsäomaisuudesta mahdollisimman hyvin. Tieto, taito, kokemus ja vahva sitoutuneisuus ovat neljännessä sukupolvessa toimivien yritystemme osaamisen kulmakivet.

Takaisin ylös