Team Juntunen Oy

Pohjois-Pohjanmaa, Siikalatva 25 Työntekijää
Yritykset / Team Juntunen Oy

Team Juntunen Oy

Team Juntunen Oy on Heikki ja Mari Juntusen vuonna 2006 perustama monialainen yritys. Sana “moniosaaja” logon yhteydessä ei ole ihan tuulesta temmattu, sillä yritys tarjoaa asiakkailleen monipuoliset kuljetuksen, turve- ja maansiirtourakoinnin sekä konepajan palvelut. Kuljetuspalveluita Team Juntunen tarjoaa Pohjois-Suomen alueella kuljettaen puutavaraa, massatavaraa ja metsäteollisuuden sivutuotteita.

Team Juntusella työntekijöitä arvostetaan paljon. Yrityksen nimi kuvastaa hyvin tiimin merkitystä: Tiimin kesken vietetään aikaa myös työn ulkopuolella. Yhteinen aika nähdään merkittävänä, sillä työ on muuten todella itsenäistä. Arjessa työkaverin kanssa ei olla kasvokkain tekemisissä, vaan kommunikaatio tapahtuu pitkälti puhelimen välityksellä. Siksi yhteinen aika kasvokkain on kaikille tärkeää.

Uudet työntekijät perehdytetään työtehtäviin muutamien työvuorojen ajan. Porukkaan tulijalta odotetaan jo tullessa kiinnostusta ottaa tehtävä haltuun. Aktiivinen kysyjä pärjää parhaiten.

Meistä sanottua

Team Juntusen on sanottu olevan kokoaan suurempi firma, koska autot näkyvät alueella vahvasti ja erottuvat persoonallisella ilmeellä.

Takaisin ylös